Groen & bosrijk Wingene

Wingene is één van de bosrijkste gemeenten van West-Vlaanderen met ca. 460 ha bossen en maakt deel uit van het Landschapspark Bulskampveld.

Bereikbaarheid

Woonproject Wulfhoek ligt op fietsafstand van de plaatselijke bakker, slager, bank of supermarkt, waar mensen nog mensen kennen en waar lokale ambacht nog de normale heerlijkheid zelve is. Bovendien is Woonproject De Wulfhoek vlot bereikbaar : de bus brengt je op 15 minuten naar het station in Tielt of naar ‘t Zand in Brugge. Zowel de oprit van de E40 als van de E403 is makkelijk bereikbaar vanuit Wingene.

Ontspannen

Ontspannen in Wingene is mogelijk en dit via één van de vele wandel- en fietsroutes in de buurt. De sporthal ligt op 2 km waar je tal van activiteiten kan uitoefenen (finse piste, tennis- en voetbalvelden, basket- en volleybalplein, enz). Zwemmen in Wingene kan in het recreatiebad ‘De Alk’ met een familieglijbaan en een stroomversnelling. 

Onderwijs

Op 500 m van woonproject De Wulfhoek ligt 'basisschool St-Elooi' en op 3 km ligt de ‘centrumschool Wingene’. Deze scholen voorzien in peuter-, kleuter- en lager onderwijs. Middelbare scholen, hogescholen en de universiteitscampus kan je dan weer in de nabij gelegen stad Brugge of Tielt vinden.

Direct info? Bel Stefan
op 0470/88.50.50
of via Whatsapp